Tarot


Kan du spå om fremtiden?


Nej, det kan jeg ikke.


Fremtiden er ikke skrevet i sten, og når jeg arbejder med enten clairvoyance eller kort (ofte kombinerer jeg de to) er det altid med respekt for dit frie valg og din ret til at forme din egen fremtid.


Jeg kan hjælpe dig ved at belyse den situation eller relation du har valgt jeg skal læse på, så du bliver bedre, og bredere rustet til at foretage de valg der er dine, men det er altid op til dig at forme din fremtid.

Du tager det med herfra som du føler du kan bruge, og lader resten ligge.


Jeg laver forskellige basisoplæg men kan også tilpasse et oplæg specielt til dig hvis du ønsker det.De basisoplæg jeg oftest laver er:Dagen/ugen/måneden foran mig: -et 3 kortsoplæg som fortæller lidt om dagens, ugens eller månedens energi, udfordring og gode råd.


En hurtig status: - et 3 kortsoplæg som kigger på hvilke udfordringer du står overfor netop nu, hvilke styrker du har og hvordan du bedst kommer videre herfra. 


Den lille krise: -et 5 kortsoplæg som kigger på en, af dig navngiven, situation.

Med dette oplæg belyser vi situationen "netop nu" som du oplever den, og kigger på hvad det reelt handler om under overfladen.

Vi kigger på årsagen/baggrunden, på hvordan du bedst kommer videre herfra.

Til slut har vi et kort som fortæller dig, hvor i dit netværk du kan søge støtte.


Det svære valg: -et 5 kortsoplæg som kan bruges hvis du står overfor 2 valgmuligheder. Oplægget fortæller om situationen du står i lige nu, energien ved hhv. det ene og det andet valg og det gode råd til dig ved begge muligheder.


Parforholdet: -et 5 kortsoplæg som fortæller om både din og din partners rolle i jeres relation, jeres udfordringer netop nu, giver et godt råd og fortæller lidt om jeres fælles energier de kommende 3 måneder


Statusoplægget: -et 5 kortsoplæg som fortæller hvor du er i livet netop nu, hvad du er parat til at give slip på og hvad du med fordel kan åbne op for og tage ind i dit liv. Vi kigger også lidt på hvordan eller hvem i dit netværk du med fordel kan søge støtte hos, og runder af med et godt råd.(NB: jeg læser ikke på 3. person, så hvis du ønsker at give det i gave laver vi et arrangement med et gavekort på læsningen)

Kontaktinfo:


Zara Pflüger

6893 Hemmet


Tlf.:  28.345.332.

Mail: Skriv.til.Zara@gmail.com

Facebook: facebook.com/HjertetsCirkler.DK