Healing

Healing: Vi er alle forbundne i energi.


Du kender sikkert dét at træde ind i et rum hvor atmosfæren er så tyk du næsten må skære dig igennem med en kniv, eller du kommer til et møde hvor energien bare er top-energisk og god.

Du har måske mødt mennesker du umiddelbart klikkede med, eller folk du instinktivt tog afstand fra.


Det er energi, vibrationer, du mærker og reagerer på. Denne universelle energi forbinder alt og alle uafhængigt af tid og sted.

Healing er en måde at kanalisere og arbejde med denne energi.

At oplade, afbalancere og styrke krop, sind og sjæl, for på den måde støtte og forbedre vores naturlige evne til at hele.


Jeg har god erfaring med at bruge healing til at afhjælpe stress, usikkerhed eller tankemylder, og som støtte under personlig udvikling eller til simpelthen at give ro i et uroligt sind.


Jeg har ved flere lejligheder renset og højnet energien i både større og mindre rum, og jeg healer gerne på dyr.


Jeg kan ikke love mirakler, men jeg kan love at en session som minimum vil give dig en lille pause fra hverdagen, et hvil og en mulighed for at få slappet godt og grundigt af.


Healing kan aldrig skade. Energien er altid kærlig og god, healende.

Det eneste det kræver af dig er, at du er villig til at modtage med åbent sind og hjerte.


Som Reiki Master har jeg fået et solidt fundament, og så har jeg efterhånden opbygget en dejlig alsidig "værktøjskasse" som inkluderer både penduler, krystaller, meditationer og små visualiseringsøvelser.


Du kan læse mere om de forskellige muligheder under "ydelser og priser" og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere.Udviklingsforløb, Mad & Følelser:


Jeg er uddannet Supervisor i Mad og Følelser ved Psykolog Mette Holm og tilbyder med basis heri et forløb som kan støtte dig i at bryde uhensigtsmæssige spisemønstre. 


Som supervisor hjælper jeg dig med at blive klogere på hvad du bruger mad som ertatning for (trøst, sorg, kontrol fx) og jeg støtter dig i at stoppe op, bryde mønsteret og skabe nye, sundere mønstre i stedet, men du skal være klar på selv at trække det tunge læs. Det er din proces, og det er vigtigt at det er dig der gør arbejdet.


Du bør forvente 1-3 timers "hjemmeopgaver" hver uge.

Dette forløb varer 3-5 gange og inkluderer normalt ikke healing, men vi kan vælge at bruge healing som støtte hvis du ønsker det.


Forløbet starter med en uforpligtende snak hvor vi lige ser hinanden an og du får en fornemmelse af om dette er noget for dig.


Denne indledende samtale er gratis. Herefter beslutter du om du ønsker at fortsætte i forløb og hvis du gør, sætter vi nogle datoer i kalenderen. Udviklingsforløb, Personlig Styrke:

I dette forløb trækker jeg på en masse forskellige værktøjer og redskaber samt mine egne, personlige erfaringer og læringer.

Forløbet har fokus på dit personlige selvværd, din selvfølelse og din indre styrke.


Vi arbejder blandt andet med fokus, åndedræt, kropssprog.


Vi snakker om hvordan du kan bruge farver konstruktivt i hverdagen.


Vi arbejder med meditation, healing og tarotkort og til slut laver vi sammen din egen personlige talisman. 


Dette forløb er bygget op over 5 gange.


Forløbet starter med en uforpligtende snak hvor vi lige ser hinanden an og du får en fornemmelse af om dette er noget for dig.


Denne indledende samtale er gratis. Herefter beslutter du om du ønsker at fortsætte i forløb og hvis du gør, sætter vi nogle datoer i kalenderen. Kontaktinfo:


Zara Pflüger

6893 Hemmet


Tlf.:  28.345.332.

Mail: Skriv.til.Zara@gmail.com

Facebook: facebook.com/HjertetsCirkler.DK