Healing
Hjertets Cirkler

Vi er alle forbundne i energiDu kender sikkert dét at træde ind i et rum hvor atmosfæren er så tyk du næsten må skære dig igennem med en kniv, eller du kommer til et møde hvor energien bare er top-energisk og god.

Du har måske mødt mennesker du umiddelbart klikkede med, eller folk du instinktivt tog afstand fra.


Det er energi, vibrationer, du mærker og reagerer på. Denne universelle energi forbinder alt og alle uafhængigt af tid og sted.


Healing er en måde at kanalisere og arbejde med denne energi.


At oplade, afbalancere og styrke krop, sind og sjæl, for på den måde støtte og forbedre vores naturlige evne til at hele.


Healing kan aldrig skade.


Energien er altid kærlig og god, healende, og jeg kan love at en session som minimum vil give dig en lille pause fra hverdagen, et hvil og en mulighed for at få slappet godt og grundigt af. 

Det eneste det kræver af dig er, at du er villig til at modtage med åbent sind og hjerte.


Jeg har god erfaring med at bruge healing til at afhjælpe stress, usikkerhed eller tankemylder, og som støtte under personlig udvikling eller til simpelthen at give ro i et uroligt sind.


Som Reiki Master har jeg fået et solidt fundament, og så har jeg efterhånden opbygget en dejlig alsidig "værktøjskasse" som inkluderer både penduler, krystaller, meditationer og små visualiseringsøvelser.


Jeg har ved flere lejligheder renset og højnet energien i både større og mindre rum, og jeg healer gerne på dyr.Det praktiske:


En standard behandling hos mig varer ca 1 time og inkluderer indledende samtale om dig, din situation og eventuelle ønsker til healingen samt 30 minutters healing på briksen.


Hvis jeg føler der er behov for det, kan jeg vælge at inkludere kort, pendul eller krystaller, og jeg anvender næsten altid let clairvoyance til at guide mig under healingen.


Denne behandling koster 400-

Zara Pflüger

Tarmvej 160

6893 Hemmet


Tlf.:  28.345.332.

Mail: Skriv.til.Zara@gmail.com

Facebook: facebook.com/HjertetsCirkler.DK


Cvr: 36128542