Nada

Jeg hjælper dig med at passe på dig!

Hjertets Cirkler

NADA


I November 2020 blev jeg certificeret NADA behandler ved NADA DanmarkNada Øreakupunktur  er et simpelt, men meget effektivt værktøj som blandt andet kan: 

 

  • Dæmpe tankemylder, uro og ADHD

  • Lette stress, angst og depression

  • Mildne aggression og afhængighed (tobak, sukker, alkohol mm)

  • Forbedre din søvnkvalitet og dit overblik

  • Styrke selvværdet, din indre ro og kontakten med dig selv

 

 

 NADA øreakupunktur er baseret på traditional, kinesisk medicin, er uden bivirkninger og kræver ikke at du åbner op om hvad du søger hjælp til.

 

Alt det kræver af dig er, at du er villig til at sidde stille i 45 minutter, med 5 nåle i hvert øre, gerne 2 gange om ugen.


Langt de fleste oplever øget ro og forbedret søvnkvalitet allerede efter første behandling. Effekten varer gerne i 24 - 48 timer de første gange, og jo mere regelmæssigt man modtager Nada jo bedre vil man opleve at effekten "hænger ved"
Jeg vil derfor anbefale at man modtager Nada regelmæssigt 1-2 gange om ugen i 5-6 uger, og vurderer behovet/effekten derfra.


NADA kurrerer ikke angst, depression eller ADHD og bør ikke erstatte ordinær behandling, men det er et virkelig effektivt suplement som kan støtte dig i din udvikling og hjælpe dig til at få bedre effekt af ordinære behandlinger indenfor det etablerede sundhedsvæsen.


Jeg giver NADA behandlinger i min klinik hvor jeg har mulighed for at have 3 klienter samtidig (2 siddende og 1 liggende) hvis I er flere som ønsker at følges ad.

I nogle tilfælde kan vi også aftale at jeg kommer til jer. Efter 1-2 behandlinger vurderer vi i fællesskab om du/I ønsker at jeg fortsat bliver indtil nålene skal fjernes igen, eller om vi fortsætter som "Drive by" behandlinger hvor jeg bare sætter nålene i og kører igen. 


Pris:


En NADA behandling koster 50,- pr gang pr person, uanset om det er i klinikken eller som drive-by. 


Hvis du modtager regelmæssige behandlinger koster de første 4 behandlinger hver måned 50,- og de efterfølgende (indenfor samme måned) er til halv pris.


NADA som tilvalg ved enten Hot Stone massage eller Healing er gratis.
Du kan læse meget mere om NADA på NADA Danmark's hjemmeside Zara Pflüger

Tarmvej 160

6893 Hemmet


Tlf.:  28.345.332.

Mail: Skriv.til.Zara@gmail.com

Facebook: facebook.com/HjertetsCirkler.DK


Cvr: 36128542