Hot-Stone
Hjertets Cirkler


Hot Stone massage er en wellness massage
med opvarmede lava-sten. 


Varmen fra lava-stenene hjælper kroppen til at slappe rigtig godt af, og de rolige, langsomme massage teknikker er med til at skabe en følelse af tryghed og ro.


Hot Stone massage kan, hvis du ønsker det, med fordel kombineres med healing da den afslappede tilstand massagen skaber gør dig ekstra modtagelig for healings-energierne.Værd at vide inden du kommer til Hot-Stone massage hos mig:

 • Behandlingen varer ca 30 minutter og indkluderer massage af ryg, nakke og skuldre.
  (alternativt ca 15 minutters massage + 15 minutters healing)

  Herudover skal du påregne 15 – 20 minutter både før og efter behandling til samtale, af- og påklædning samt eventuelle spørgsmål.


 • Behandlingen koster 400,- (uanset om du vælger 30 minutters massage eller 15/15 massage & healing) som betales enten kontant eller via mobilepay.
  Jeg foretrækker at ordne dén del inden vi starter behandlingen så vi slipper for at afbryde din naturlige ”efter-massage-ro” med praktiske ting som regnskab.

 • Hot Stone massage er en afslappende wellness behandling, ikke en ”skade-reparation” men jeg tager naturligvis højde for, og hensyn til, eventuelle skader eller ømheder.

 • Da massagen indkluderer hele ryggen vil du blive bedt om at tage trøje, undertrøje samt evt bh af. Bukser/nederdel beholder du naturligvis på.

 • Vær opmærksom på at få ekstra væske efter behandlingen. Hot Stone massage booster kroppens evne til at udskille affaldsstoffer helt gevaldigt, og hvis du oplever hovedpine efter en behandling, er det tegn på at du ikke har fået væske nok.

 • Min massageolie er fri for parfume og andre tilsætningsstoffer, men vær opmærksom på at der kan være rester af olie på kroppen efterfølgende, så tag noget tøj på som tåler det.

 • Jeg arbejder naturligvis med tavshedspligt og diskretion. Hvad vi taler om og/eller arbejder med bliver mellem os, og der er ingen dumme spørgsmål eller pinlige reaktioner.


Zara Pflüger

Tarmvej 160

6893 Hemmet


Tlf.:  28.345.332.

Mail: Skriv.til.Zara@gmail.com

Facebook: facebook.com/HjertetsCirkler.DK


Cvr: 36128542