Ydelser og priser

BEMÆRK:

 

Når du bestiller en ydelse hos mig, erklærer du samtidig, at du har læst og er indforstået med de betingelser og retningslinjer jeg beskriver HER.

 

 

 

Priser - Healing:

 

En standard hands-on behandling hos mig varer ca 1 time og giver en allround tuning og afbalancering af krop, sind og sjæl.

Denne behandling koster 500,-

 

 

En fjernhealing varer typisk ½ times tid. Her er fokus på at rense og afbalancere dine chakra, og tilføre kroppen lidt healing og energi generelt.

Ved fjernhealing behøver du ikke sidde eller ligge mens jeg sender ud, du modtager ligeså fint når du sover som når du vasker op.

Fjernhealing koster 200,-

 

 

Jeg har behandlerbriks og udstyr og kommer gerne til dig hvis du har et lokale hvor vi kan arbejde i ro og fred.-naturligvis indenfor en rimelig køreafstand i forhold til min base som er lidt syd for Skjern i Vestjylland.

Jeg tager 200,- for at køre ud, dette inkluderer både km og den ekstra tid bruger til at stille op og pakke sammen.

 

 

Du betaler på mobilepay 28345332 og husker at mærke overførslen: REIKI - og så dit navn.

 

 

 

Priser - Tarot/Orakelkort:

 

 

Uanset hvilket oplæg du vælger, hvor mange kort du ønsker, så er prisen 50,- pr kort.

 

Vælger du fx et 3-korts oplæg er prisen derfor 150,- og ønsker du yderligere kort for at uddybe kan du tilkøbe det for 50,- pr ekstra kort.

 

 

Jeg laver live-læsninger hvor vi sidder overfor hinanden enten fysisk eller via webcam, og jeg laver fjernlæsning hvor du modtager oplægget skriftligt på PDF senest en uge efter du har betalt.

 

Du betaler via mobilepay til 28345332. Mærk betalingen: TAROT -og så dit navn.

 

 

Priser - Kombi behandling:

 

Jeg laver også kombi-behandlinger hvor vi bruger enten Tarot eller Orakelkort til at kaste lys over årsager eller reaktionsmønstre, og på den måde give healingen en vinkel du måske ikke bevidst har tænkt over. En sådan kombi-session varer ca 1½ time og inkludere 30 - 45 minutters healing, 2-3 tarot/orakel kort samt uddybning/afklaring af udfordringer og muligheder.

 

Kombi-behandlingen her koster 400,- pr gang. (+ evt. kørsel)

 

 

Efter behov og aftale kan ovenstående behandlinger kombineres og sammensættes til et længere forløb, hvor vi så finder en god pris til dig.

Kontaktinfo:


Zara Pflüger

6893 Hemmet


Tlf.:  28.34.53.32.

Mail: Skriv.til.Zara@gmail.com

Facebook: facebook.com/HjertetsCirkler.DK