om-mig

Hvem er jeg?


Jeg fristes til at skrive, at "jeg er jo bare mig"


Jeg er mor, søster, datter, veninde, behandler, kollega.

Hende den spøjse, hende den stille, hende den forvirrede og hende med styr på tingene.

Hende den lidt generte, der alligevel ikke rigtig forstår at gå i ét med væggen.


Og så er jeg hende den lidt underlige Vestjyde fra Fyn, som bor i et gammelt hus på landet, arbejder med IT og laver alle mulige hekserier i fritiden :-)


Jeg er vokset op med en mor som var meget spirituelt nysgerrig og jeg husker at have healet både hende og hendes veninder vha min intuition og mine krystaller allerede dengang jeg var 12 - 13 år gammel.


Som "ung voksen" havde mit liv et meget andet fokus og den spirituelle del af mig gled i mange år mere og mere i baggrunden indtil 2015 hvor et kursus i at lære at lægge Tarotkort blev ved med at poppe op i mit nyhedsfeed og min bevidsthed.

Jeg lyttede, meldte mig til kurset og så tog udviklingen fart.


2 år senere var jeg Certificeret tarotlæser, indviet Reiki Master og i fuld gang med at genlære krystaller at kende, lære at pendulere, udvikle mine clairvoyante evner og arbejde med orakelkort.


Jeg startede med at have familie og nære venner som klienter, og efterhånden som jeg fik mere erfaring og mere tillid til mig selv og mit spirituelle virke begyndte jeg at arbejde med bekendte og endda helt fremmede.


Og jeg elsker det!


Jeg har haft klienter i længere udviklingsforløb og er taknemmelig for den tillid de mennesker har vist mig.

Jeg har haft skeptikere som på forhånd afviste "mere mellem himmel og jord" men som efterfølgende har mumlet, at der måske alligevel er noget der ikke kan forklares, og jeg har haft den ære at arbejde med flere meget dygtige mennesker indenfor hver deres felt i den spirituelle verden.

Jeg har klienter som kommer af ren nysgerrighed, klienter som kommer for at få hjælp til noget konkret og klienter der modtager healing som en slags wellness behandling.


Her er plads og rum til alle. Det er en rejse, en evig udvikling og en fantastisk mulighed for at vokse.


Det er en gave, en ære og et privilegie at have mulighed for at hjælpe og støtte andre mennesker igennem livet, være en del af det større billede og opleve dem glimre, skinne, smile og slappe af.


Jeg er så taknemmelig for de muligheder universet giver mig, giver os.


Og jeg véd, at enhver handling af godhed, hvor lille den end må være i det store billede, kan være stor for den enkelte som bliver berørt.Kontaktinfo:


Zara Pflüger

6893 Hemmet


Tlf.:  28.34.53.32.

Mail: Skriv.til.Zara@gmail.com

Facebook: facebook.com/HjertetsCirkler.DK