Healing

Hvad er Healing egentlig?


Vi er alle forbundne i energi.


Du kender sikkert dét at træde ind i et rum hvor atmosfæren er så tyk du næsten må skære dig igennem med en kniv, eller du kommer til et møde hvor energien bare er top-energisk og god.

Du har måske mødt mennesker du umiddelbart klikkede med, eller folk du instinktivt tog afstand fra.


Det er energi, vibrationer, du mærker og reagerer på. Denne universelle energi forbinder alt og alle uafhængigt af tid og sted.

Healing er en måde at kanalisere og arbejde med denne energi.

At oplade, afbalancere og styrke krop, sind og sjæl, for på den måde støtte og forbedre vores naturlige evne til at hele.


Jeg har god erfaring med at bruge healing som både smertelindring og til at afhjælpe stress, usikkerhed eller tankemylder.


Jeg har ligeledes god erfaring med healing som støtte under personlig udvikling og til simpelthen at give ro i et uroligt sind.


Jeg har ved flere lejligheder renset og højnet energien i både større og mindre rum, og jeg healer gerne på dyr.


I nogle tilfælde er hands-on healing at foretrække, andre gange er fjernhealing bedre.

-fjernhealing bruger jeg fx. ofte på dyr, hvis de ikke bryder sig om at stå stille og blive berørt af en fremmed i 30 minutter.


Jeg bruger ofte egenhealing, både som støtte ved fysiske og mentale udfordringer, og som luksus når jeg ganske enkelt føler at batterierne er ved at være flade.


Jeg kan ikke love mirakler, men jeg kan love at en session som minimum vil give dig en lille pause fra hverdagen, et hvil og en mulighed for at få slappet godt og grundigt af.


Healing kan aldrig skade. Energien er altid kærlig og god, healende.

Det eneste det kræver af dig er, at du er villig til at modtage med åbent sind og hjerte.


Som Reiki Master har jeg fået et solidt fundament, og så har jeg efterhånden opbygget en dejlig alsidig "værktøjskasse" som inkluderer både penduler, krystaller, meditationer og små visualiseringsøvelser.


Du kan læse mere om de forskellige muligheder under "ydelser og priser" og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere.

Kontaktinfo:


Zara Pflüger

6893 Hemmet


Tlf.:  28.34.53.32.

Mail: Skriv.til.Zara@gmail.com

Facebook: facebook.com/HjertetsCirkler.DK